Vaak gestelde vragen

Op deze pagina behandelen we enkele vaak gestelde vragen over deze website. Heb jij nog andere vragen, vind je je vraag hier niet terug? Dan kan je je vraag stellen door onderaan de site op "feedback" te klikken. Je kan ook altijd een privé berichtje sturen naar de Admin van deze site.

V: Is Fun4Swingers.be betalend?

A: Ja. Fun4Swingers.be is betalend, aangezien we regelmatig speciale acties doen kan de prijs variëren maar je betaald nooit meer dan 60€/jaar.

V: Ik zie soms staan: ✔️Dit profiel is gevalideerd en 100% echt.

A: Wat je ziet staan zijn profiel validaties. Iedereen die het wenst kan een profiel validatie aanvragen. Soms vragen wij het zelf aan een profiel om zicht te "valideren". Dit gebeurt standaard bij elk vrouwelijk profiel die zich aanmeldt. Wanneer wij een validatie eisen dan is dat omdat er twijfels zijn bij de echtheid van een profiel. Dan zie je ❗️Dit profiel wacht momenteel op validatie door de administrator staan bovenaan een profiel.

V: Kunnen wij een profiel validatie aanvragen?

Dat kan! Neem contact op met de administrator om je profiel te laten valideren door ons.

V: Wat met mijn privacy, is Fun4Swingers.be discreet?

A: Je gegevens worden door ons als een goede huisvader bewaard. Je email adres wordt niet doorverkocht aan derden maar we hebben natuurlijk wel een email adres nodig om een account te kunnen aanmaken. Gegevens van geannuleerde accounts of verwijderde accounts worden na 90 dagen volledig verwijderd van onze server. Onze server is ook in eigen beheer, dus ook daar zorgen we er voor dat je gegevens veilig zijn. Bovendien werken we met een HTTPS verbinding die er voor zorgt dat data tussen u en ons onderweg niet kan opgepikt worden.

V: Ik ontvang steeds meldingen op mijn scherm, push notificaties, kan ik die uitschakelen?

V: Ik heb iets ongepast gezien, hoe kan ik dat melden?

A: Onder elke foto, video, reactie of bericht staat een knopje "Meld" klik daarop en verzend je bericht. Een moderator zal zo snel mogelijk je melding bekijken

V: Zijn sexueel getinte afbeeldingen toegestaan?

A: Ja! Swingers onder elkaar kennen maar weinig taboes. In je persoonlijke fotoalbums kan je indien gewenst erotische foto's bewaren. Je beslist zelf of die zichtbaar zijn voor iedereen (elk lid) of voor enkel vrienden van je vriendenlijst. Je kan je foto ook als gevoelig aanduiden, waardoor hij een 18+ label krijgt en elke bezoeker waarschuwt. Soms kunnen moderatoren zelf beslissen een 18+ label toe te kennen. Het spreekt voor zich dat kinderporno en andere afschuwelijke vormen van sex niet zijn toegestaan!

V: Mijn profiel staat niet in de zijbalk (Bij "online leden" bijvoorbeeld)

A: Enkel profielen met een profielafbeelding worden getoond in de zijbalk. Door een profielfoto te plaatsen zorg je dus voor extra zichtbaarheid op de site.

V: Is de volledige site geschikt voor mobiel surfen?

A: Ja! De volledige website is zo gemaakt dat je ook met je smartphone gemakkelijk gebruik kan maken van deze site.

V: Hoe kan ik mijn account annuleren?

A: Op elk moment kan je je account annuleren, door naar instellingen te gaan en te klikken op "account annuleren" (Maar denk toch maar eens na of je dit echt wilt ;-) ). Geannuleerde accounts worden na 30 dagen verwijderd uit onze database.

OPGELET: wie betalend lid is en zijn account annuleert heeft geen recht op een terugbetaling!

V: Zijn mijn foto's veilig bij jullie? Kunnen ze gekopieerd worden?

A: ELKE foto of ELK bestand op het internet KAN gekopieerd worden! ALTIJD en OVERAL! Wees je daar bewust van. Bij Fun4Swingers.be is dat ook zo. Al proberen we daar zo goed mogelijk tegen te beveiligen. Zo wordt elke foto bewaard via een random link, die nooit dezelfde structuur heeft. Zo kan niemand van buitenaf aan de foto's die je ons toevertrouwt. Maar vergeet niet, een foto kan altijd van het internet geplukt worden, een screenshot is zo genomen.

Datingsite voor Swingers