Swingers in België hebben het geluk op een uitgebreid swingers landschap te kunnen rekenen. Wil je een beetje wegwijs worden hoe swingers in België swingen en waar ze terecht kunnen? Na het lezen van dit artikel ben je helemaal mee!

Swingen in België kent al een lange tijd een opmars. Er is een heuse verjonging aan de gang. Dat betekend ook dat het swingers landschap in Vlaanderen en België mee verandert. Heel wat nieuwe swingers zoeken informatie op en niet altijd kom je terecht op websites met de juiste informatie. In dit artikel bundelen we dus alle informatie waarmee je gerust verder kan. We beschrijven hoe swingers elkaar vinden en ook waar swingers zoal terecht kunnen.

Swingers ontmoeten in België

De meeste swingers ontmoeten elkaar voor het eerst online. Online swingers ontmoeten is ideaal om eerste contacten te leggen en om rustig te bekijken hoe het er aan toe gaat. Er zijn verschillende mogelijkheden om swingers online te ontmoeten in België. Zo zijn er wel enkele Facebook groepen waar swingers zich verenigen. Nadeel van deze groepen is dat je vaak veel persoonlijke info vrijgeeft via je Facebook profiel.

Swingers België

Swingers ontmoeten in Vlaanderen kan uiteraard ook op onze eigen website. Fun4Swingers richt zich specifiek op swingers en beginnende swingers in België. Je bent ingeschreven in enkele stappen en je krijgt 1 week proeflidmaatschap. Maar genoeg reclame nu. Je kan ook swingers ontmoeten in het echte leven. Heel wat swingers spreken voor het eerst af met elkaar bij een hapje en een drankje. Waar dat is hangt van persoonlijke voorkeur af. Soms is dat op restaurant maar dat kan evengoed in een plaatselijk rustig café zijn.


Waar doen swingers in België aan partnerruil?

Afspreken met een koppel of single betekend niet meteen dat je aan partnerruil gaat doen. Heel wat swingers doen zelfs geen partnerruil zoals het woord letterlijk wil betekenen. Nee soms heb je gewoon samen plezier zonder van partner te wisselen. Partnerruil in België wordt heel erg vaak gewoon thuis gedaan.

Uiteraard kan je ook afspreken in een van de vele rendez-vous hotels, in een gewoon hotel of zoals ook veel swingers doen, afspreken in een erotische club of sauna. Vaak ligt de drempel voor beginnende swingers te hoog om af te spreken in een erotische club (parenclub) of erotische sauna.

Erotische sauna's in België

In België en Vlaanderen zijn er enkele erotische sauna's. Zo sauna's combineren het ontspannende van een wellness met een sfeer van erotiek en sensualiteit. Ze kunnen voor sommige iets laagdrempeliger zijn dan de erotische clubs. Toch mag niet niet vergeten dat je in een grote parenclub makkelijker verdwijnt in de massa.

De bekendste erotische sauna in Vlaanderen is ongetwijfeld Shivaz in Gent. Voor nieuwe swingers voorziet Shivaz op donderdagen "DISCOVERY‘THURSDAYS". Andere aan te raden erotische sauna's zijn: Erosauna Aquarius in Oostende en Sauna Aquabella in De Haan.

Naam van de erotische sauna
Adres

ShivazElyzeese Velden 3 - 9000 Gent

AquabellaDorpsstraat 30 - 8420 Klemskerke - De Haan

Erosauna Aquarius
Peter Benoitstraat 77 - 8400 Oostende

Erotische clubs of parenclubs in België

België kent heel wat erotische clubs, soms beter gekend onder de naam parenclub. Wij prefereren de naam erotische club. Dat klinkt iets klassenvoller, de term parenclub komt ook nogal beladen en deze term denk ook de lading niet. Over erotische clubs of parenclubs kan er heel wat verteld worden. In dit artikel houden we het bij welke erotische clubs er zoal zijn.

Er zijn enkele erotische clubs die absoluut het extra vermelden waard zijn. Denk maar aan The Climax in Balen, een klassevolle club waar je erotisch uitgaan kan ontdekken in een aangename sfeer. Acanthus is dan weer de grootste parenclub van Vlaanderen. Hieronder vind je alvast een overzicht van alle clubs en sauna's in België.

Naam van de club
Adres

The Climax

Molsesteenweg 5 - 2490 Balen
EroxxBert Leysenlaan 20 - 2490 Balen
Bornedries
Bornedries 25 - 3800 Sint-Truiden
Villa 21
Grotesteenweg 21 - 2440 Geel
7 Sins
Herenlaakweg 64 - 3680 Maaseik
Club Amai
John Lijsenstraat 26 - 2321 Meer
AcanthusBrugsesteenweg 24b - 8531 Harelbeke
Pourquoi Pas
Harlemboislaan 1 - 8530 Harelbeke
Club Goesting
Klingedorp 70a - 9170 De Klinge
Den BiechtstoelGrote Baan 83 - 9250 Waasmunster
New Riddershof
Sint-Annastraat 238 - 9220 Hamme
Mi Noï
Rue de Courtrai 68 - 7740 Pecq
Only 4 youRoute de Sartiaux 3 - 6567 Fontaine-Valmont
Club DivinePierrelaan 33 - 2960 Brecht


Swinger bloggers in België

Wil je blogs lezen van swingers in België? De Swingers is een blog van een koppel swingers uit Vlaanderen. Hun blog geeft je een beeld van wat swingen kan zijn. De blog is een zeer persoonlijke kijk op swingen.

Swingen in België is heel divers. Ben je benieuwd om de swingers wereld te ontdekken? Voel je vrij een account te registreren op Fun4swingers. Je krijgt 7 dagen proefperiode, geen addertjes onder het gras en geen betaling vereist bij registratie.

Ook lid worden van de leukste community voor swingers? 

Word lid in enkele eenvoudige stappen(*)

(*)Single mannen enkel welkom met uitnodiging