Onze Missie

Onze missie is swingers, jong en oud, nieuw of ervaren met elkaar te verbinden.


Fun4Swingers is een datingsite voor swingers ontstaan voor en door swingers. Op deze pagina lees je meer over wie we zijn en waarom we Fun4Swingers hebben opgericht.

Sinds 2007 zitten we in het wereldje van de swingers. Geprikkeld door de fantasie van het swingen besloten we een op ons eigen ritme de swingerswereld te verkennen. Uiteindelijk na een lange zoektocht vonden we onze weg.

Na jaren en jaren rondzwerven andere datingsites raakten we wat gefrustreerd. We vonden de bestaande datingsites te oubollig of véél te duur en bijna allemaal niet aantrekkelijk voor nieuwe swingers. Het deed ons besluiten in 2018 onze eigen datingsite op te richten. Fun4Swingers werd uiteindelijk in 2019 een feit. Met Fun4Swingers zijn we het enige goede alternatief voor B4Dating.

Swingers verenigen

Met Fun4Swingers willen we een nieuwe wind doen waaien in de wereld van de swingers. We willen verfrissend en jong zijn, trendy en open voor nieuwkomers. Geen donkere duistere of héél opvallende site. Gewoon neutraal en open voor iedereen. Met focus op startende swingers die hun weg zoeken als beginnende swingers. Door onze eigen zoektocht naar informatie kunnen we nu na jaren van ervaring nieuwe swingers perfect begeleiden.

Pas startende swingers zijn niet opgezet met mannen die om de haverklap een date komen vragen. Daarom is onze site dan ook niet toegankelijk voor mannen zonder uitnodiging. Onze website is eenvoudig in gebruiken en 100% geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele telefoon.

Contact

Wens je in contact te komen met ons? Geen probleem we zijn steeds bereid je verder te helpen!

email: info(at)fun4swingers.be

Fun4Swingers