Getuigenissen

We hebben de leukste en fijnste online community voor swingers in België en Nederland. Dit is wat onze leden vinden van Fun4Swingers... Wie kan het jou beter vertellen dan onze leden zelf?

Overtuigd? Probeer Fun4Swingers 14 dagen gratis, maak hier je account aan!

Heel leuke site, ideale toegangspoort om in het wereldje te komen. Echte aanrader, leuke profielen, directe communicatie!

SenJ

SenJ

Leuke en serieuze site! Voor ons die in het buiteland wonen is het niet makkelijk om met andere koppels in contact te komen. Deze site geeft ons juist die mogelijkheid :)

Volumebass

Volumebass

Leuke nieuwe site met steeds nieuwe aanpassingen doe zo verder, en steeds meer leden want zeker een positieve impact heeft op nieuwe mensen te leren kennen voor spannende en leuke dates.

Sexykoppel69

Sexykoppel69

Duidelijke site, zit goed in elkaar. Schappelijke prijzen, toffe mensen.

CoupleRunning

CoupleRunning

De beheerder houd zyn belofte wat zeer aangenaam en perfect is. De nodige info wordt verstrekt door hem, en de nodige updates zyn gecomentarieerd. Het pluspunt is dat niet enkel wij, maar al de leden kunnen genieten van deze mooie verderzetting. Echter betreuren wij nog 1 ding. Er zyn nog te weinig leden die zich laten valideren door de admin, waardoor we soms de neiging hebben dat sommige koppels geen koppel zyn. Echter vallen deze na verloop uit de mand.

Piloontje

Piloontje

Mss nog 3 hints naar de admin toe... hint 1 bij zoeken van leden, mss een update uitvoeren wanneer de laatste keer is dat een lid zich actief heeft aangemeld. Hint 2 aangeven op een profiel van lid hoe actief deze de webside bezoekt of actief is op deze webside. Hint 3. Zo blijven verder werken.. u doet dat supper goed... dank je alvast, Groeten, mieke en bart

Piloontje

Piloontje

Leuke site. Fijn om zo eens rond te neuzen hier. Wij zijn nieuw en leren hier toch bij door te chatten met anderen die nieuw zijn, of met degenen die ons vertellen hoe hun ervaringen zijn geweest. Groetjes

Milfje

Milfje

Toffe, nieuwe opgroeiende "swingers-site" .. gemakkelijk en praktisch voorgesteld.. iets wat minder actief voor de 50-tigers.. zal wat tijd nodig hebben .. doe zo verder "Fun4Swingers"..

Pasjea

Pasjea

Wij zijn zeer tevreden over de website, toegankelijk en duidelijk. Ook is er veel respect tussen de gebruikers. Doe zo verder Fun4Swingers!

JandA

JandA

Goede site, overzichtelijk, blijkbaar ook veilig. We zoeken nog wat naar de juiste match, maar dat komt zeker goed!

Alfredo

Alfredo