Hoi, gast! Heb je momenteel nog geen account bij ons? Schrijf je in en word lid van de leukste online gemeenschap voor swingers van België en Nederland

Schrijf je in Waarom kiezen voor Fun4Swingers?

Getuigenissen

We hebben de leukste en fijnste online community voor swingers in België en Nederland. Dit is wat onze leden vinden van Fun4Swingers... Wie kan het jou beter vertellen dan onze leden zelf?

Overtuigd? Probeer Fun4Swingers 14 dagen gratis, maak hier je account aan!

Zeer goede leuke site. Congrats

Kippiekep

Kippiekep

geweldige datingsite, wordt regelmatig aangepast. steeds meer koppels raken hiervan overtuigd. doe zo verder. grtsH en D;

bob

bob

Maart 2019 zijn wij lid geworden en heeft Nico ons 'n leuk cadeautje gegeven, nogmaals dank. Wij vinden het zeer tof dat er nog iemand is opgestaan en zegt, ik maak 'n nieuwe swingers site, chapeau. Wij hebben hier al leuke contacten opgedaan of voortgezet met vrienden die van B4dating overgekomen zijn naar deze site. Laten we met z'n allen ervoor zorgen dat deze site verlost blijft van fakers, andere zeveraars, en lastige club en saunabeheerders. Ga door Nico, onze steun heb je.

knuffeltjes58

knuffeltjes58

Mooie verzorgde website, leuke contacten, ik ben zeer tevreden TOP Jack

Openminded124

Openminded124

Heel leuke site, ideale toegangspoort om in het wereldje te komen. Echte aanrader, leuke profielen, directe communicatie!

SenJ

SenJ

Leuke en serieuze site! Voor ons die in het buiteland wonen is het niet makkelijk om met andere koppels in contact te komen. Deze site geeft ons juist die mogelijkheid :)

Volumebass

Volumebass

Leuke nieuwe site met steeds nieuwe aanpassingen doe zo verder, en steeds meer leden want zeker een positieve impact heeft op nieuwe mensen te leren kennen voor spannende en leuke dates.

Sexykoppel69

Sexykoppel69

Duidelijke site, zit goed in elkaar. Schappelijke prijzen, toffe mensen.

CoupleRunning

CoupleRunning

De beheerder houd zyn belofte wat zeer aangenaam en perfect is. De nodige info wordt verstrekt door hem, en de nodige updates zyn gecomentarieerd. Het pluspunt is dat niet enkel wij, maar al de leden kunnen genieten van deze mooie verderzetting. Echter betreuren wij nog 1 ding. Er zyn nog te weinig leden die zich laten valideren door de admin, waardoor we soms de neiging hebben dat sommige koppels geen koppel zyn. Echter vallen deze na verloop uit de mand.

Piloontje

Piloontje

Mss nog 3 hints naar de admin toe... hint 1 bij zoeken van leden, mss een update uitvoeren wanneer de laatste keer is dat een lid zich actief heeft aangemeld. Hint 2 aangeven op een profiel van lid hoe actief deze de webside bezoekt of actief is op deze webside. Hint 3. Zo blijven verder werken.. u doet dat supper goed... dank je alvast, Groeten, mieke en bart

Piloontje

Piloontje