De wereld van de swingers is omringd door een sluier van mysteries. Wie zijn swingers, wat zijn swingers, wat doen swingers en vanaf wanneer ben je een swingers? Heel wat vragen komen naar boven wanneer je begint na te denken over swingers of swingen. Lees hier enkele antwoorden op enkele prangende vragen.

Heel wat vragen komen naar boven wanneer de interesse naar swingen groeit. We kunnen hier natuurlijk geen persoonlijke vragen beantwoorden, maar we kunnen je wel wegwijs maken in de boeiende wereld van de swingers. Op deze pagina vind je enkele antwoorden op de meest gestelde vragen over swingers en over wat swingen juist is.

Ga naar:

Wie zijn swingers?

De eerste vraag is misschien wel de belangrijkste vraag. Wie zijn swingers? Wie swingt er eigenlijk zoal? Laten we beginnen met een stukje recente geschiedenis te geven. Wat nu kennen als swingen werd ook al bij de Romeinen beschreven en afgebeeld in taferelen. In de recente geschiedenis moeten we terug gaan naar de tweede wereldoorlog.

Vrouwen van Air Force piloten woonden toen vaak ook op de basis. Er ontstond een afspraak dat Air Force piloten die niet op missie waren zouden zorgen voor de vrouwen van Air Force piloten die wel op missie waren. Vaak ging het om erg lange missies waarvan vaak de piloot niet zou terug komen. De piloten beloofden aan elkaar te zorgen voor de vrouwen, financieel, emotioneel en ook seksueel. Het moderne swingen vindt dus zijn oorsprong in de tweede wereldoorlog.

Een stukje geschiedenis om aan te tonen dat swingen voorkomt in alle lagen van de bevolking. Van hoger opgeleid tot lager opgeleid, van rijk tot minder rijk, van de tuinman over de politieman tot artsen en psychologen. Al wie contacten heeft binnen de swingerswereld zal het jou bevestigen, binnen de wereld van de swingers is er een enorme diversiteit. Ja zelfs BV's (Bekende Vlamingen) kom je er tegen.

Wat is swingen?

Kort door de bocht is swingen erotiek tussen twee koppels. Al begrijp je snel dat dit een zeer uitgebreid begrip is. In dit artikel lees je een zeer uitgebreide beschrijving over wat swingen is. Je zal merken dat er héél veel verschillende vormen van swingen zijn. Je leest er ook een zeer uitgebreide omschrijving van welke vormen van swingen er zoal zijn. Wil je eens naar de parenclub? Lees dan ons uitgebreid artikel over parenclubs.

Lees hier alles over partnerruil of swingen

Starten met Swingen

Hebben jij en je partner interesse in swingen? Is het een fantasie die jullie wel iets doet? Dan is de vraag waar te beginnen en hoe? Starten met swingen is niet eenvoudig en het spreekt voor zich dat ook dit voor iedereen anders is. In ons blog gedeelte (enkel toegankelijk voor leden) hebben we de vraag gesteld hoe verschillende leden begonnen zijn met swingen. Om te beginnen is praten erover heel belangrijk, openlijk en eerlijk tegen elkaar. Het is héél erg belangrijk om grenzen te bepalen en duidelijke afspraken te maken over wat wel en niet kan.

Eens dat voor jullie geen probleem is, en er duidelijk afspraken zijn, dan kan je starten de wereld te verkennen. De beste manier is om op een site als Fun4Swingers een account aan te maken en een eerste kennismaking te doen met de wereld van de swingers. Fun4Swingers biedt je allerlei manieren om kennis te maken met de swingerswereld en biedt je de mogelijkheid via "blogs" om je vragen te stellen.

Wil je starten met swingen? Lees hier uitgebreid hoe je dat best aanpakt.

Fun4swingers is de place to be voor Swingers uit België en Nederland. Ook eens proberen? Probeer Fun4Swingers 7 dagen gratis uit. Begin je Swingers avontuur hier.
(Ps: Single mannen zijn enkel toegelaten op uitnodiging)

Ook lid worden van de leukste community voor swingers? 

Word lid in enkele eenvoudige stappen, geen betaal gegevens vereist!

Probeer Fun4Swingers nu GRATIS!

Opgelet: Single mannen enkel op uitnodiging!