Fun4Swingers is de swingers dating site, een site waar swingers elkaar ontmoeten, daten met elkaar en een plaats waar ze elkaar op de hoogte houden van wat er gaande is in de wereld van de swingers.

Ben je eigenaar van een Parenclub, heb je een erotische gelegenheid waar swingers meer dan welkom zijn of waar swingers elkaar kunnen ontmoeten? Organiseer je regelmatig party's voor swingers? Dan ben je van harte welkom op Fun4Swingers. Op onze datingsite bieden we jou de mogelijkheid een profiel aan te maken voor jouw zaak of event.

Wat bieden we jouw zaak?

Je krijgt van ons een aangepast profiel waarmee je je zaak vrij kan promoten. Zo kan je onder meer party's aanmaken en aankondigen, foto's plaatsen van je zaak of van je event's. Daarnaast kunnen leden ook fan worden van je zaak. Let wel, Fun4Swingers is geen plaats om reviews te plaatsen over je zaak!

Wat vragen we in ruil? We vragen geen geld in ruil, enkel wat reclame op uw website in de vorm van een banner of een vermelding op uw website of nieuwsbrieven. Beter nog, u kan er zelfs geld aan verdienen! Je kan gebruik maken van ons affiliate programma en geld verdienen aan de link die u plaatst op uw website. Wordt er iemand betalend lid via jouw link? Dan krijg je van ons 30% commissie op het gespendeerde bedrag! Meer informatie over ons affiliate programma lees je hier.

Profiel voor parenclubs aanvragen

Wens je jouw parenclub of erotische zaak te promoten op Fun4Swingers dan kan dat! Stuur heel eenvoudig een mailtje naar ons via dit contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Het is misschien geen onbelangrijk detail dat we geen vergoeding vragen om jouw club bij ons te promoten.

Twijfel niet langer en promoot uw zaak op de nieuwste snelst groeiende swinger site van België!