Hoi, gast! Heb je momenteel nog geen account bij ons? Schrijf je in en word lid van de leukste online gemeenschap voor swingers van België en Nederland

Word ook lid Waarom kiezen voor Fun4Swingers?

Welkom op Fun4Swingers de swingers datingsite

Welkom op Fun4Swingers de swingers datingsite

Welkom op Fun4Swingers, de nieuwste datingsite voor swingers in België en Nederland. De swingerswereld verlangt naar een nieuwe frisse website waar ze elkaar kunnen ontmoeten, waar ze kunnen kennismaken met elkaar. Dat in een frisse nieuwe omgeving, modern en toegankelijk voor iedereen.

Met Fun4Swingers willen we een verschil brengen in het swingerslandschap. Reeds veel te lang zijn swingers afhankelijk van ofwel oubollige datingsites, ofwel veel te dure datingsites voor swingers. Het is dan ook niet zomaar dat na slechts 1 maand reeds 500 swingers gekozen hebben voor Fun4Swingers als hun vaste swingers datingsite!

Met Fun4Swingers willen we hier verandering in brengen. We willen modern en toegankelijk zijn, voor jong en oud. Met een toegankelijke website, eenvoudig in gebruik en toch voorzien van de meest moderne vereisten. Je kan foto's plaatsen, video's uploaden, blogs plaatsen, reageren op onze tijdlijn. Interactief zoals het moet!

Wat kan je zoal op Fun4Swingers?

Eerst en vooral, Fun4Swingers is momenteel in ontwikkeling. Dat wil zeggen dat op dit moment nog niet alle functies beschikbaar zijn.

Bij ons kan je:

  • Je hebt een eigen profiel
  • Berichten plaatsen op een Tijdlijn
  • Gebruikmaken van de Matchmaker (vind in 1 klik profielen die jullie zoeken)
  • Berichten versturen
  • Vriendenlijst en favorietenlijst
  • Blogs plaatsen
  • Dates plaatsen
  • Afbeelding uploaden
  • Video's uploaden
  • Chatten met elkaar

En dit allemaal gratis?

Ja en nee.

Ja je kan de site gratis gebruiken, dan krijg je van ons reclame te zien en krijg je bovendien een zeer beperkte versie van Fun4Swingers. Hiermee zijn we de eerste swinger datingsite die dit aanbiedt. Gratis leden zijn beperkt in het aantal berichten dat ze kunnen versturen, kunnen niet zien we hun profiel heeft bezocht enzoverder.

Betalende leden kunnen daarentegen ongelimiteerd genieten van Fun4Swingers! Ook qua prijs zijn we toegankelijk, geen overdreven hoge prijzen. Maar marktconforme prijzen, die voor iedereen haalbaar is.

Een account maken is gratis en kan je zo weer opzeggen. Ook daarin verschillen we van de rest...

Zo nu weet je wat je mag verwachten van Fun4Swingers, (h)eerlijk transparant.

Overtuigd? Maak dan vandaag nog een account aan!