Hoi, gast! Heb je momenteel nog geen account bij ons? Schrijf je in en word lid van de leukste online gemeenschap voor swingers van België en Nederland

Word ook lid Waarom kiezen voor Fun4Swingers?

Fun4Swingers datingsite voor swingers maar dan anders

Fun4Swingers datingsite voor swingers maar dan anders

Fun4Swingers is de nieuwste datingsite voor swingers. Een swingers datingsite die het helemaal anders zal aanpakken eentje niet zoals alle anderen. Fris, modern, toegankelijk en betaalbaar dat zijn de 4 kernwoorden waarrond we deze website hebben opgebouwd.

In het landschap van de Belgische en Nederlandse swingers kennen we een aantal datingsite's voor swingers. Ze zijn allemaal héél populair, maar toch is er een soort ongenoegen bij veel swingers. Of ze zijn te duur, en niet gebruiksvriendelijk. Of ze zijn in de laatste 10 jaar zelfs helemaal niet meer geüpdate en hopeloos verouderd. Vanuit dat ongenoegen is Fun4Swingers ontstaan.

Fris, modern en toegankelijk

Fun4Swingers dating voor swingers

Met Fun4Swingers is het de bedoeling een frisse en moderne datingsite aan te bieden. Toch willen we ondanks het feit dat we een moderne look willen aanbieden mensen niet afschrikken. Want modern wil niet altijd zeggen functioneel. Toch biedt Fun4Swingers jou een fris en modern ogende website die tegelijk toegankelijk is voor iedereen. We hebben gekozen voor een frisse vrij neutrale look, die toch door zijn kleuren herkenbaar is.

Fun4Swingers persoonlijke menu

Ook de toegankelijkheid van de website is voor ons van uitermate groot belang. Dat proberen we op verschillende manieren te bekomen. Eerst en vooral door te werken met duidelijke menu structuren. Links op je scherm heb je je persoonlijk menu. Alle linkjes naar door jou geplaatste items zoals, foto's, blogs, video's. Maar ook wie jouw profiel bezocht heeft, wie jouw vrienden en jouw favoriete profielen zijn. In het persoonlijk menu kan je ook je instellingen aanpassen, en je profiel bewerken. Alles mooi samen gegroepeerd. Geen onnodig zoeken meer dus.

In de balk bovenaan kan je dan weer zoeken naar profielen en vind je items door anderen geplaatst. Zoals foto's, blog's, dates of video's bijvoorbeeld, ook online leden kan je er direct met 1 klik vinden. Onderaan tenslotte heb je de chat balk waar je privé kan chatten of kan deelnemen aan de groepschat.

Mobiel bereikbaar. Onze focus ligt ook op de mobiele versie van de site. Zowel de website als onze chat zijn mobiel bereikbaar. Bij ons is het "Mobile first", meer dan de helft van onze bezoekers bezoeken ons via hun mobiele telefoon. Dus onze focus ligt ook daar.

Anders dan anderen

Met deze swingers datingsite willen we in de eerste plaats anders zijn dan anderen. Een van de grootste frustratie die swingers ervaren is de overvloedige aanwezigheid van single mannen. Dat begrijpen, niet elk koppel is opzoek naar een man. Toch kunnen single mannen zich inschrijven bij Fun4Swingers, MAAR... . In de eerste plaats krijgen single mannen bij ons slechts 5 dagen een proefaccount. Nadien moeten ze onherroepelijk een premium account aanschaffen. Dit terwijl koppels een proefaccount krijgen van 1 week. En daarna kunnen kiezen om te betalen voor de site of verder gratis gebruik te maken van de site.

Tenslotte zijn de prijzen voor single mannen ook hoger dan voor koppels. Net zoals dat in de meeste parenclubs het geval is, ook daar betalen single mannen steeds een hogere prijs. Tenslotte zullen we niet aarzelen opdringerige mannen de toegang te ontzeggen.

Swinger Datingsite

Gratis en niet gratis een combinatie van beiden

Fun4Swingers is Freemium. Je kan de website geheel gratis gebruiken met enkele beperkingen of je kan een premium account aanschaffen en de site gebruiken zonder beperkingen. Ook hier willen we anders zijn dan anderen. Daarnaast kiezen we er bewust voor om geen automatische verlengingen te doen van je abonnement. Neen, daar doen we dus niet aan mee! Klaar en duidelijk, je betaald wat JIJ wilt, voor de periode dat JIJ kiest zonder automatische verlenging.

Je kan kiezen om te betalen voor 1 maand, 3 maand, 6 maand of 1 jaar. Ook uniek is dat we doorheen het jaar een lifetime abonnement aanbieden. Je betaald dan éénmalig 1 bedrag om levenslang zonder beperking toegang te krijgen. Ook over de prijzen doen we niet geheimzinnig, standaard tarief voor koppels, mannen betalen meer, single vrouwen betalen minder. Simpel

Prijzen koppels

 • 1 maand Premium: € 9,95
 • 3 maand Premium: € 25,95
 • 6 maand Premium: € 45,95
 • 1 jaar Premium: € 79,95
 • Lifetime Premium: € 299,00

  Prijzen single mannen

  • 1 maand Premium: € 15,95
  • 3 maand Premium: € 30,95
  • 6 maand Premium: € 52,95
  • 1 jaar Premium: € 85,95
  • Geen lifetime mogelijk

  Prijzen single vrouwen

  • 1 maand Premium: € 5,95
  • 3 maand Premium: € 15,95
  • 6 maand Premium: € 29,95
  • 1 jaar Premium: € 49,95
  • Lifetime Premium: € 259,95

Laat het duidelijk zijn. Met Fun4Swingers willen we eindelijk de swingers datingsite zijn die swingers al lang wensen. Eentje die focust op de gebruikers, swingers dus. Een datingsite waar swingers afspraakjes kunnen maken zonder veel gedoe. Rechttoe rechtaan, kwaliteit bieden en duidelijkheid geven. De eerste swingers die zich hebben ingeschreven reageren enthousiast. En daar zijn we heel erg blij om, want daar doen we het tenslotte voor.

Wat denk je? Het proberen waard? Je kan je hier kosteloos inschrijven.

Swinger Datingsite