Hoi, gast! Heb je momenteel nog geen account bij ons? Schrijf je in en word lid van de leukste online gemeenschap voor swingers van België en Nederland

Word ook lid Waarom kiezen voor Fun4Swingers?

NIEUW: Stuur nu ook Emoji's en Gif's naar elkaar

NIEUW: Stuur nu ook Emoji's en Gif's naar elkaar

Zoals eerder beloofd werken we continue aan Fun4Swingers. Dit om van Fun4Swingers de place to be te maken voor swingers. We zijn dan ook verheugd jullie te kunnen melden dat we een stap verder gezet hebben in het verbeteren van Fun4Swingers!

Sinds vandaag is het mogelijk om "Emotie's" te versturen naar andere swingers. Op die manier is het eenvoudiger om contact te leggen met iemand die jullie interesse wekt. Je kan kiezen uit een Emoji of een GIF die we speciaal voor jullie hebben geselecteerd.

Hoe werkt het?

Emoties verzenden

Wanneer je op een profiel bent aangekomen kan je in de zijbalk kiezen of je een bericht wenst te versturen of een "Emotie" wenst te verzenden. Klik op "Stuur emotie" en in het volgende scherm kan je dan kiezen wat je wenst te versturen. Momenteel bieden we keuze uit Emoji's en GIF's. Doorheen het jaar zullen we categorieën toevoegen, zoals, pasen, kers en nieuwjaar.

Eens je een emoji of Gif hebt geselecteerd kan je die verzenden. Je kan er desgewenst een bericht aan toevoegen, je kan er ook zelf voor kiezen of andere leden kunnen zien we de emotie heeft verstuurd. Dit alles om discretie en privacy te garanderen. Het versturen van emoties is beschikbaar voor alle betalende leden en proefleden.

Emoties verzende

Op deze manier hopen we Fun4Swingers nog leuker te maken voor swingers. We blijven onze website verder verbeteren en hebben al héél erg fijne reacties mogen ontvangen.

Ben je nog geen lid van de leukste website voor swingers? Schrijf je dan hier in. Je krijgt van ons 1 maand gratis proeftijd.