Hoi, gast! Heb je momenteel nog geen account bij ons? Schrijf je in en word lid van de leukste online gemeenschap voor swingers van België en Nederland

Word ook lid Waarom kiezen voor Fun4Swingers?

Fun4Swingers nu nog beter dankzij nieuwe update en layout

Fun4Swingers nu nog beter dankzij nieuwe update en layout

Dit weekend heeft Fun4Swingers een update gekregen. Onder het motto stilstaan is achteruit gaan is het onze bedoeling om jaarlijks 3 updates te voorzien. Deze update was de eerste update van 2019.

Deze update heeft meteen voor enkele grote aanpassingen gezorgd. Met deze aanpassingen willen we de site nog gebruiksvriendelijker maken. Vooral voor wie de website via zijn mobiel gebruikt. Maar liefst 54% van onze bezoekers bezoekt Fun4Swingers via zijn smartphone (45%) of tablet (9%). Daarom is gebruiksvriendelijkheid op de smartphone voor ons een absolute prioriteit. We hebben de afgelopen maanden dan ook veel lof mogen ontvangen voor het gebruiksgemak van onze website op kleinere schermen.

Nieuw gebruikersmenu

Een van onze grootste troeven waar we prat op gaan is het gebruiksgemak. Ook dit wordt door een groot deel van onze bezoekers gesmaakt, simpel in gebruik met een mooie eenvoudige layout. Toch was het voor mobiele gebruikers van de website niet altijd goed te zien of er een nieuw bericht was, vriendschapsverzoek of of er een notificatie was.

Nieuwe navigatiebalk bovenaan

Dit hebben we aangepakt door een nieuwe snelle navigatiebalk toe te voegen bovenaan de website. In de navigatiebalk zie je van links naar rechts: Je berichten, je connecties, je notificaties, je persoonlijk menu. Wanneer je een nieuw bericht ontvangt of wanneer je bijvoorbeeld vriendschapsverzoeken ontvangt zal je meteen een rode bol zien die aangeeft dat er notificatie open staat. De notificatie balk staat bovenaan je scherm rechts van ons logo, dit voor zowel mobiele als PC gebruikers.

Dynamische Sidebars

Een tweede aanpassing die we hebben doorgevoerd in deze update zijn de dynamische sidebars. De sidebar past zich nu aan aan

Dynamische sidebars

de inhoud die je bekijkt. Dit vergemakkelijkt het zoeken, je kan nu oa. meteen op categorie een date vinden. Ook wanneer je een profiel bezoek wordt de sidebar nu beter benut.

Natuurlijk is dit niet alles, grafisch is de website ook een beetje bijgewerkt, zo hebben we nu een "Boxed layout". Dit alles om jullie een nog betere website aan te bieden. Dagelijks wordt er achter de schermen hard gewerkt aan Fun4Swingers om jullie een swingers site aan te bieden die voldoet aan jullie behoeften. Bij ons staan de gebruikers, de swingers, echt centraal.

Wat mogen jullie nog verwachten?

Binnenkort mogen jullie nog enkele extra functies verwachten. Zo werken we aan een marktplaats voor swingers en aan emoticons. In de marktplaats kunnen swingers binnenkort aanbiedingen plaatsen die ze niet of moeilijk op andere site's kwijt kunnen. Verhuur je een locatie, appartement? Of heb je een sling of danspaal die je niet gebruikt? Een Gynaecologe stoel die stof staat te vergaren? Geen probleem, binnenkort kan je het plaatsen in onze marktplaats.

Maak binnenkort nog makkelijker contact door emoticons te versturen naar elkaar. Zo kan je op een voorzichtige manier aftasten of er wederzijds interesse is. Het zal jullie wel duidelijk zijn intussen, Fun4Swingers wil de website voor swingers worden. Een swingers site waar iedereen zicht thuis voelt, een site voor swingers waar de swinger gemeenschap echt centraal staat.

Maak hier uw account aan