Hoi, gast! Heb je momenteel nog geen account bij ons? Schrijf je in en word lid van de leukste online gemeenschap voor swingers van België en Nederland

Word ook lid Waarom kiezen voor Fun4Swingers?

De eerste keer naar een parenclub

De eerste keer naar een parenclub

De eerste keer naar een parenclub, altijd spannend! We krijgen er vaak vragen over voorgeschoteld. Wie kan ze beter beantwoorden dan een koppel swingers? Hoe was dat de eerste keer naar een parenclub?

We stelden de vraag aan een koppel swingers die er zelf reeds een blog over hebben geschreven. N en N een koppel die reeds enkele jaren de swingers wereld kennen vertellen ons hoe het was en wat je kan verwachten van een eerste keer in een parenclub.

Hebben jullie er lang over nagedacht voor de eerste keer?

Eigenlijk wel, er zijn wel enkele jaren eraan vooraf gegaan. We hebben lang gefantaseerd over hoe het eraan toe zou gaan in een parenclub. We wisten ook niet zo goed hoe we het zouden aanpakken. Alleen gaan, of niet? Welke kledij aandoen en vooral naar welke club we zouden gaan. We hebben er lang en voor over gepraat. Met elkaar maar ook met andere swingers die we hadden leren kennen op een datingsite voor swingers.

Uiteindelijk hebben we onze parenclub gekozen, in ons geval was dat Acanthus. En ik weet nog heel goed dat we vaak voor de poort van Acanthus hebben gestaan, maar nooit durfden binnen te gaan. Uiteindelijk hebben we na enkele jaren twijfelen wel de stap gezet.

Hoe was jullie eerste keer in een parenclub?

De allereerste keer was bij ons een ramp (lacht). Nee echt, het was er superdruk, ik herinner me nog goed het was een 14de juli en de club zat stampvol Fransen. Die waren heel luidruchtig en we voelden ons echt niet op ons gemak. Plots zagen we beneden een koppel die elkaar oraal begon te bevredigen. Niets speciaals in een club uiteraard, maar normaal gebeurt dit in de bovenverdieping. Nu wij waren totaal niet in de sfeer en zijn dan ook meteen vertrokken. Na 2 uur stonden we weer buiten, we waren zwaar ontgoocheld.

Ik neem aan dat jullie later zijn terug gegaan?

Discotheek Acanthus

Ja inderdaad, we waren toch geprikkeld. Die eerste keer mocht dan wel niet zijn wat we er van verwachtte, waren toch enorm geprikkeld, en de swingers waarmee we contact hadden gaven ons raad te gaan op een rustige avond. Dat zijn avonden waar thema's niet zo druk bezocht worden. Uiteindelijk zijn we nog geen maand later teruggegaan. We spraken ook de uitbater van Acanthus (Gino, nvdr.) bij het binnenkomen aan. We vertelden hem dat het onze "eerste keer" was. Hij gaf ons meteen een rondleiding, iets wat de keer daarvoor ook niet gebeurd was. Die avond was het ook rustiger, we waren meer op ons gemak. (Foto links: Discotheek Acanthus ©Acanthus)

Jullie zijn dus alleen gegaan, hoe hebben jullie de avond dan aangepakt?

Ja, we waren alleen. Laat me er wel ook meteen bij zeggen dat afspraken maken op voorhand heel belangrijk is. Bij ons was de afspraak dat in principe alles kon, maar stop was ook meteen stop, we hadden een soort van teken afgesproken. Nu natuurlijk zijn we niet meteen naar boven gegaan.We hebben eerst gegeten, het eten was lekker trouwens. Daarna wat de discotheken verkend. En al vrij snel besloten we de bovenverdieping even te verkennen, we dienden ons eerst wel in "lingerie" te kleden. Om nadien terug naar beneden te gaan. We hebben eigenlijk de avond rustig opgebouwd.

In zo een club is de sfeer heel erg bepalend, die avond zat de sfeer echt perfect. Na wat in de discotheek elkaar geplaagd te hebben zijn we vol goesting naar boven gegaan. We hebben toen echt de nacht van ons leven beleefd.

Vertel?

Toen we voor de tweede keer naar boven gingen was er natuurlijk al meer volk aanwezig, we hebben toen plaats genomen in de cinema. Dat was een enorme belevenis, heel spannend! Maar tegelijk zeer ongedwongen, niemand kwam ongevraagd bij ons of aan ons. We zaten in ons hoekje te genieten van elkaar, met andere koppels rondom ons die net hetzelfde deden. Na een tijdje besloten we nog eens rond te kijken. Uiteindelijk hebben we zo bijna alle ruimtes gedaan.

Hebben jullie van partner gewisseld?

Nee, hoor. Maar we zijn in aanraking geweest met andere koppels. Toen we in de "matrassenzaal" lagen kwam een ander koppel naast ons liggen. Heel zachtjes en heel intiem kwamen ze met hun handen aan ons en streelden ze ons ook af en toe. Toen ze meer wilden knikten we neen, we hadden er toen geen behoefte aan. Het koppel naast ons respecteerde dat meteen. De gouden regel in parenclub trouwens. Nee is nee.

Zijn jullie tot een hoogtepunt gekomen?

Ja na zo een avond ben je niet meer te houden (lacht). Maar daarvoor hebben we wel een intiem hoekje uitgekozen. Die zijn er in de meeste clubs genoeg. We zijn samen tot een climax gekomen. Onder ons tweetjes.

Het is dus niet bij die ene keer gebleven denk ik dan?

Helemaal niet, we zijn nog vaak terug gegaan.

Welke tips geven jullie aan nieuwe swingers die ook eens een parenclub willen proberen?

Praat praat praat. Praten met elkaar is echt sleutel! Dwing elkaar niet en praat met elkaar over jullie fantasieën. Daarnaast is het uitkiezen van een club ook heel belangrijk. Ga vooral op een avond waar geen single mannen aanwezig zijn en ga op een avond zonder "dresscode". Met andere woorden ga op een avond wanneer je niet verplicht in lingerie moet.

We hebben ook contact gelegd met andere meer ervaren swingers. Enkele van hen waren ook aanwezig de eerste succesvolle avond dat wij gingen. Ze kwamen met ons praten die avond en stelden ons ook op ons gemak. Dat helpt ook enorm!

Wens je ook in contact te komen met swingers? Schrijf je dan vandaag nog in bij Fun4Swingers. Lees hier nog meer tips over parenclubs.