Hoi, gast! Heb je momenteel nog geen account bij ons? Schrijf je in en word lid van de leukste online gemeenschap voor swingers van België en Nederland

Word ook lid Waarom kiezen voor Fun4Swingers?

Corona en swingers: de huidige stand van zaken

Corona en swingers: de huidige stand van zaken

Update 27/05/2021: De laatste updates over corona maatregelen en swingers lees je in dit artikel: https://www.fun4swingers.be/blog/swingen-na-corona-dit-is-wanneer-de-clubs-terug-open-gaan

Al enige tijd gelden er diverse maatregelen die ons moeten beschermen tegen het Corona virus. Nadat intussen vorige week duidelijk werd dat bepaalde activiteiten terug zijn toegestaan verandert er ook een en ander voor swingers.

Ook voor swingers is er stilaan wat aan het veranderen. Zo zijn er enkele clubs die mogen opengaan en ook feestjes thuis zouden weer in beperkte mate toegestaan zijn. Hoe alles juist in elkaar zit lees je hier in dit artikel.

Parenclubs gaan weer open

Het eerste goede nieuws. Enkele parenclubs mogen weer de deur openen. Weliswaar mag niet elke parenclub de deur openen. We proberen het uit te leggen, eenvoudig is het niet. Dit is België, eenvoudig bestaat niet.

Welke parenclubs mogen openen?

Dat zijn in de eerste plaats de clubs die staan ingeschreven als café of restaurant. Dus algemeen gesteld, de kleinere clubs dus. Daarnaast is het zo dat de gemeente zelf de beslissing mag nemen of en club al dan niet open mag. Het kan dus goed zijn dat een club van de FOD de toelating krijgt te openen maar de gemeente deze alsnog weigert. Tot nu toe, en na bevraging hebben enkel 2 clubs hun opening bevestigd. Dat is club: Mi-Noï en club Only 4 You. De grotere clubs, erotische discotheken dus, mogen waarschijnlijk pas opengaan vanaf 1/9/2020. Dit hangt ook af van de evolutie van de Corona epidemie

Sauna's

Erotische sauna's, zoals onze partners, Aquabella, Aquarius en Shivaz mogen in principe per 1 juli opengaan. Dit is echter nog geen zekerheid dit hangt nog af van de verdere evolutie van de corona cijfers.

Alle clubs die opengaan moeten vergaande maatregelen nemen. Zo zal het aantal toegestane gasten beperkt zijn en moet er gewerkt worden met een reservatie systeem. De identiteit van de gast moet ook gevraagd worden.

Thuisdaten mag ook

Ook thuisdates zijn toegestaan. Men vraagt wel met aandrang om de geldende regels toe te passen. 1 bubbel per week van 10 personen is toegestaan, die mag elke week veranderen. Let wel, dit wil niet zeggen dat feestjes met 10 personen zijn toegestaan. In een bubbel tel je iedereen van je gezin, dus ook je kinderen. Familie en verticale vrienden die eventueel op bezoek komen. Zit je dan nog niet aan 10 personen? Dan heb je eventueel een plaatsje open om swingers uit te nodigen op een leuke avond.

Gebruik evenwel je gezond verstand! Voel je je niet lekker? Ga dan niet naar een feestje of nodig geen vrienden uit. Ontsmet regelmatig de handen (voorzie ontsmettende zeep of gel) en (uiteraard) was de lakens na het feestje op 60°.

Huidige stand van zaken

Dit is een overzicht van de huidige stand van zaken van de parenclubs en erotische sauna's. In onderstaande handige tabel zie je meteen of je favoriete club open of gesloten is.

Laatste update: 10/07/2020

Parenclubs België

Naam van de Club -
- Open of gesloten
EroxxGesloten
The Climax
Gesloten
Villa 21
Gesloten
7 Sins
Gesloten
Club Amai
Gesloten
AcanthusGesloten
Club Omega
Open
Club Goesting
Gesloten
Den BiechtstoelGesloten
New Riddershof
Gesloten
Mi Noï
Open
Only for youOpen
Club DivineOpen


Sauna's België

Naam van de Sauna -
- Open of Gesloten

ShivazOpen
AquaBellaOpen

Aquarius
Gesloten


Fun4Swingers zal je zoals steeds op de hoogte houden van de verdere evolutie.

Nog geen lid? Maak gerust een account aan.