Hoi, gast! Heb je momenteel nog geen account bij ons? Schrijf je in en word lid van de leukste online gemeenschap voor swingers van België en Nederland

Word ook lid Waarom kiezen voor Fun4Swingers?

Swingen na corona: Dit is wanneer de clubs terug open gaan

Swingen na corona: Dit is wanneer de clubs terug open gaan

Eindelijk is er licht aan het einde van de tunnel. Stilletjes aan kunnen swingers weer uitkijken naar de opening van de erotische clubs en parenclubs. We hebben alvast even contact opgenomen met enkele clubs.

Sommige clubs openden vorige zomer al even de deuren. Lang duurde het verhaal echter niet, in het najaar moesten alle clubs de deuren sluiten. Nu de zomer van 2021 er aan komt en nu de vaccinatie campagne op volle toeren draait komen er versoepelingen. Gelukkig zouden deze versoepelingen ook gelden voor de erotische sector. Goed nieuws dus voor de swingers in België die graag eens een club bezoeken of graag een sauna bezoeken.

Wanneer gaan de erotische clubs en parenclubs open?

Algemeen gesteld mag de horeca binnen terug open op 9 juni. Ook sauna complexen mogen dan helemaal terug open. Maar natuurlijk is het wat ingewikkelder dan dat. Zo is er ook een verplicht sluitingsuur. We deden navraag bij de belangrijkste parenclubs en sauna's van Vlaanderen.

In dit overzicht lees je het antwoord dat we mochten ontvangen van de clubs en sauna's.

Club Acanthus

Acanthus, de grootste club van de Benelux deelt ons mee te openen op 11 juni. Wel vraagt Acanthus te reserveren op voorhand. Reservatie is niet verplicht. Maar wel gewenst. Alles over hun heropening en over de maatregelen waarmee je rekening moet houden lees je op de website van Acanthus.

Club Menin 51

Club Menin 51 gaat volgens de richtlijnen terug open op 9 juni 2021 en dit van 10.30 uur tot 21.00 uur. Elke kalenderdag tot 21.00 uur!! Om zeker te zijn dat er niemand nog aanwezig zou zijn in de zaak tegen 22.00 uur.

Club Mi-noï

Ook deze club heropent de deuren. En dit vanaf 11 juni. De club is alle dagen geopend vanaf 12h tot 22h.

Club Only 4 You

De zusterclub van Club Mi-Noï, Only 4 You, opent ook de deuren van 11 juni. Echter zal deze club gesloten zijn op dinsdag en woensdag. De andere dagen is deze club geopend van 12h tot 22h.

Club The Climax

The Climax deelt ons mee dat ze nog geen zekerheid hebben wanneer ze gaan openen. The Climax mikt samen met de lokale overheden op een opening rond de maand september.

Club Eroxx

Club Eroxx meld op zijn website op dit moment nog niet te weten wanneer ze zullen open gaan. De club zal terug de deuren openen in samenspraak met het gemeentebestuur.

Bornedries

Club Bornedries is elk weekend open (vrijdag - zaterdag - zondag) vanaf 14h tot 23h30. Zoals vorig jaar openen ze hun"BD Beach". Cap D'agde maar dan in ons eigen landje. Meer informatie op de website van Club Bornedries.

Erosauna Aquarius

Sauna Aquarius opent de deuren vanaf 9 juni, koppels zijn daar welkom op vrijdag en zaterdag en dienen niet te reserveren op voorhand. De andere dagen is de sauna open voor mannen. Maandag en dinsdag is de sauna gesloten. Alle informatie kan je nalezen op de website van sauna Aquarius.

Erosauna Aquabella

Ook Aquabella in De Haan opent terug de deuren. Ook bij hen ben je welkom vanaf 9 juni. Je bent er welkom vanaf 15h. Aquabella voorziet ook een snack voor bezoekers die zich aanmelden tussen 15h en 16h. Aquabella is gesloten op Dinsdag. Verder kan je alle informatie nalezen op de website van Aquabella.

Erosauna Shivas

In Gent opent ook sauna Shivaz de deuren. Vanaf 10 juni opent Shivaz terug de deuren. Let wel, hier is reserveren verplicht. Alle informatie over de geldende corona maatregelen lees je op de website van Shivaz.

Er zijn dus een heel aantal clubs die voorzichtig de deuren gaan openen. Van de clubs die we niet vermelden hebben we geen informatie ontvangen. uiteraard passen we dit artikel aan van zodra we beschikken over bijkomende informatie.

Overzicht Parenclubs België

Naam van de Club
Open of gesloten
EroxxOpen + CovidSafe Ticket
The Climax
Open + CovidSafe Ticket
Bornedries
Open + CovidSafe Ticket
Villa 21
Open + CovidSafe Ticket
7 Sins
Open + CovidSafe Ticket
Club Amai
Open + CovidSafe Ticket
AcanthusOpen + CovidSafe Ticket
Club Omega
Open + CovidSafe Ticket
Club Goesting
Open + CovidSafe Ticket
Den BiechtstoelOpen + CovidSafe Ticket
New Riddershof
Open + CovidSafe Ticket
Mi Noï
Open + CovidSafe Ticket
Only 4 youOpen + CovidSafe Ticket
Club DivineOpen + CovidSafe Ticket


Overzicht Erosauna's België

Naam van de Sauna
Open of gesloten

ShivazOpen

AquaBellaOpen

Aquarius
Open


Fun4Swingers zal je zoals steeds op de hoogte houden van de verdere evolutie.

Nog geen lid? Maak gerust een account aan.

Heb jij nog informatie die nuttig kan zijn? Of wens je deze informatie aan te vullen? Dan mag je ons steeds een mailtje sturen (klik). Of neem contact op met ons via onze contact pagina.