Hoi, gast! Heb je momenteel nog geen account bij ons? Schrijf je in en word lid van de leukste online gemeenschap voor swingers van België en Nederland

Word ook lid Waarom kiezen voor Fun4Swingers?

Fun4Swingers vernieuwt verder met nieuwe update

Fun4Swingers vernieuwt verder met nieuwe update

Fun4Swingers zit in de lift zoveel is duidelijk. Ook onze leden hebben het ongetwijfeld opgemerkt we krijgen de jongste maanden een pak nieuwe leden bij. En dat motiveert ons ook om verder te blijven investeren in de site.

Eind mei gaven we Fun4Swingers een geheel nieuwe look and feel. Een nieuw design die heel wat leden kon bekoren, ook heel wat nieuwe leden vonden de weg naar Fun4Swingers. De update van mei bracht ook een belangrijke verbetering van de chat.We kunnen met trots zeggen dat chatten op een swingers site, op je mobiel, nergens zo eenvoudig is als bij Fun4Swingers. Enkele maanden later is het alweer tijd voor een nieuwe update.

Groepen en Marktplaats

Naast uiteraard beveiligingsupdates hebben we enkele nieuwigheden doorgevoerd. Er zijn twee nieuwe functies toegevoegd, groepen en de marktplaats.

Met groepen kan je aangeven welke dingen die jij leuk vindt. Zoals naar de sauna gaan, Massage, BDSM,... Je kan zelf een groep oprichten of indien de groep met jouw interesse reeds bestaat de groep leuk vinden. Op die manier kan je meteen leden vinden met gezamenlijke interesses. In de groepen kan je foto's plaatsen, video's plaatsen en date's aanmaken om zo met je groep samen af te spreken.

In de marktplaats kan je dan weer zoekertjes plaatsen. Verhuur je een appartement aan zee? Heb je een accommodatie die je wenst te verhuren aan swingers? Of misschien heb je wel een ander attribuut die je niet meer gebruikt? Wel je kan als lid van Fun4Swingers gratis een zoekertje plaatsen op onze marktplaats.

Naast deze twee nieuwigheden heeft de chat ook enkele updates gehad. De belangrijkste update hier is dat het nu ook mogelijk is voor iOS gebruikers om de video chat te gebruiken.

Online community voor swingers

Fun4Swingers wil niet enkel een dating plaats zijn voor swingers, maar is bovenal een online community voor swingers. De toevoeging van een marktplaats en de groepen moeten het community gevoel versterken.

Met al deze nieuwe mogelijkheden blijven we verder vernieuwen. Ook in de toekomst zullen we blijven vernieuwen om zo stap voor stap Fun4Swingers nog beter te maken.

Ben jij al lid van Fun4Swingers? Schrijf je vandaag nog in!