Hoi, gast! Heb je momenteel nog geen account bij ons? Schrijf je in en word lid van de leukste online gemeenschap voor swingers van België en Nederland

Word ook lid Waarom kiezen voor Fun4Swingers?

Nieuwe mogelijkheden en volledig vernieuwde layout

Nieuwe mogelijkheden en volledig vernieuwde layout

Fun4Swingers is helemaal vernieuwd. We hebben de website in een mooi, klassevol kleedje gestoken. Bijna onherkenbaar, maar toch nog steeds heel vertrouwd.

Aan dit nieuw uiterlijk is maanden werk en testen vooraf gegaan. Ons doel was de website een klassevol uiterlijk te geven, tegelijk wouden we de gebruiksvriendelijkheid behouden. Doorheen de jaren hebben we bij onze trouwe gebruikers de reputatie opgebouwd zeer gebruiksvriendelijk te zijn en dit vooral op alles toestellen. Het is dan ook een huzarenstuk geweest hetzelfde gebruiksgemak te behouden en dit op gelijk welke manier je onze website bezoekt.

Daarnaast is site snelheid cruciaal, we zijn er dan ook in geslaagd onze website NOG sneller te maken op mobiele toestellen. Liefst 60% van onze bezoekers bezoekt Fun4Swingers vanaf hun telefoon of tablet.

Chat update

Swingers chat

Een tweede belangrijke verbetering die we begin deze maand hebben uitgevoerd is een belangrijke update van de chat. Deze update bracht een grote verbetering met zich mee voor mobiele gebruikers. De chat is nu gebruiksvriendelijker voor mobiele gebruikers.

Een andere belangrijke nieuwe functie is de cam chat. Het is nu mogelijk om te video bellen naar elkaar via de chat. Zo kan je meteen via de cam elkaar ook in het echt zien. Let echter op, door beperkingen in enkele browsers en besturingssystemen (Safari, Apple iOS en macOS) werkt de cam chat dus niet op elk toestel.

Meer interactiviteit

Een aantal kleine aanpassingen moeten er voor zorgen dat er wat meer interactiviteit is. Met andere woorden dat leden makkelijker kunnen gevonden worden. Een eerste nieuwigheid die we hebben doorgevoerd zijn de verjaardagen. Het is voor iedereen fijn te weten dat er aan hen gedacht wordt op hun verjaardag.

De meest handige aanpassingen waarschijnlijk is die van de swingers nabij pagina. Op deze pagina vind je alle swingers bij jou in de buurt. Je zal ook merken dat er regelmatig gewisseld wordt in de leden die worden getoond. Voor leden die de site bezoeken op PC is er in de zijbalk een nieuw blokje met swingers in jouw buurt.

Een laatste nieuwigheid is de welkom pagina. Telkens je inlogt zal je op deze pagina terecht komen. Op de welkom pagina of zoals wij hem noemen de "Mijn F4S" pagina. Je ziet er de jarigen van de dag, de nieuwe leden en alle leden in jouw omgeving. Zo krijg je dagelijks een kleine update van wat er zoal gaande is. Na de corona crisis zullen ook de dates hierop getoond worden.

Uiteraard staan we niet stil en vernieuwen we rustig verder.

Tot slot wil ik iedereen bedanken voor de steun nu en de afgelopen jaren. Leden die er al bij zijn vanaf de eerste dag en die de site zijn blijven steunen.

Van harte bedankt voor jullie steun!