Hoi, gast! Heb je momenteel nog geen account bij ons? Schrijf je in en word lid van de leukste online gemeenschap voor swingers van België en Nederland

Word ook lid Waarom kiezen voor Fun4Swingers?

Parenclub Acanthus start met privé wellness

Parenclub Acanthus start met privé wellness

Parenclub Acanthus, ook wel gekend als de grootste parenclub van de BeNeLux, heeft dit weekend bekend gemaakt te starten met een nieuwe initiatief. De parenclub start met een privé wellness.

Dat parenclubs en andere erotische gelegenheden het moeilijk hebben in deze tijden. Dat weet elke swinger. Erotische clubs zoals Acanthus worden ongemeen hard getroffen door deze pandemie. En momenteel is er nog geen vooruitzicht op een eventuele opening. Volgens we her en der vernemen wordt er gegokt op een beperkte opening tijdens deze zomer. Met dit initiatief komt Acanthus wel met een oplossing voor swingers die graag nog eens willen genieten van de unieke sfeer die erotische clubs te bieden hebben.

Acanthus Wellness

Acantus wellness

Het initiatief kreeg de naam "Acanthus wellness Privé" mee. Het wellness centrum bevindt zich niet in Hulste (Harelbeke) waar de parenclub zich bevindt. Maar wel in Pecq, net over de taalgrens.

De Wellness bevat alles wat je van een wellness mag verwachten. Een Jacuzzi, sauna, overdekt en verwarmd zwembad, hammam, infrarood sauna, enz. Maar er is natuurlijk meer.

Meer dan alleen maar wellness

Dit zou geen initiatief zijn van Acanthus als er enkel en alleen maar wellness is. Je mag in het gerestaureerd huis van 4 verdiepingen meer verwachten dan enkel maar wellness. Het huis is verdeeld in verschillende ruimtes over de 4 verdiepingen heen.

Zo is er een ontspanningsruimte, sfeerruimte, kingsize bed met televisie, terras met ligstoelen, enz. Uit de enkele foto's die we te zien krijgen op de website van Acanthus Wellness Privé kunnen we alvast opmaken dat het zeer stijlvol is ingericht.

Te huur van 2 personen

De faciliteiten zijn te huur vanaf twee personen en voor minstens 2 uren. Huren kan ook voor een gehele nacht van 19h tot 11h30. Wie voor een nacht huurt krijgt er ook een ontbijt bij. Prijzen en formules lees je hier op de website van Acanthus Wellness Privé.

Momenteel is het nog niet geweten wanneer Acanthus Wellness Privé zijn deuren zal openen. Indien we meer nieuws hebben over een eventuele openingsdatum dan komt u dat hier te weten.