Hoi, gast! Heb je momenteel nog geen account bij ons? Schrijf je in en word lid van de leukste online gemeenschap voor swingers van België en Nederland

Word ook lid Waarom kiezen voor Fun4Swingers?

Nieuwe update voor Fun4Swingers

Nieuwe update voor Fun4Swingers

Onze belofte, minsten 2 maal per jaar voorzien we Fun4Swingers van een grote update. Vandaag was het zover en hebben we de tweede grote update van dit jaar uitgerold.

Voor onze updates baseren we ons op feedback van de gebruikers van Fun4Swingers. Op basis van jullie feedback hebben we enkele aanpassingen doorgevoerd. Vooral voor mobiele gebruikers zijn er enkele belangrijke aanpassingen. 60% van onze gebruikers bezoeken ons via hun mobiel of tablet, daarom vinden we het belangrijk dat ook zij de website in alle comfort kunnen bezoeken.

Focus op gebruiksvriendelijkheid

Bij de vorige update hebben we de gebruikersmenu bovenaan geïntroduceerd. Deze kon op heel wat positieve reacties rekenen, we hebben deze nu verder verbeterd. De layout is licht aangepast, op kleine schermen in de gebruikersmenu nu beter zichtbaar en ingewerkt in de bovenste menubalk.

De sidebar hebben we aangepast, in die mate dat we terug gegaan zijn naar hoe de sidebar was bij de start van Fun4Swingers. Bij het bezoeken van profielen wordt de sidebar niet meer gebruikt om inhoud van het profiel weer te geven. Alles is nu gecentraliseerd op de profielpagina. Vaak gestelde vragen waren "Waar kan ik mijn profielfoto aanpassen", "Hoe verzend ik een bericht naar een profiel vanop mijn mobiel",... Voorheen zaten al deze mogelijkheden verborgen achter een tweede "hamburger menu". Nu kan je alles vinden op de profiel pagina. Ook het verzenden van Emoticons is nu duidelijker aangegeven.

Wanneer je op je eigen profiel bent is het nu ook beter aangegeven hoe je je profiel kan aanpassen. In 1 blik zie je nu waar je je profiel kan aanpassen.

Foto's uploaden vereenvoudigd

Het uploaden van foto's is nu ook eenvoudiger geworden. Album aanmaken, foto's selecteren en klaar. Eenvoudiger kan niet. Op deze manier besparen u wat kostbare tijd. Er zijn ook heel wat verbeteringen en voorbereidingen gedaan achter de schermen. Deze nieuwe update bereidt ons voor op de toekomst, om bij een volgende update nieuwe leuke functies toe te voegen.

Naast dit alles hebben we er een leuke feature erbij, reviews! Jawel, je kan nu een review nalaten over Fun4Swingers. Zo geef jij ons feedback en laat je de rest van de wereld weten hoe goed je het hier vindt.