Hoi, gast! Heb je momenteel nog geen account bij ons? Schrijf je in en word lid van de leukste online gemeenschap voor swingers van België en Nederland

Word ook lid Waarom kiezen voor Fun4Swingers?

Fun4Swingers verwelkomt de eerste erotische clubs

Fun4Swingers verwelkomt de eerste erotische clubs

Fun4Swingers is deze week gestart met het aanbieden van "Club" en "Party" profielen. Met deze profielen biedt Fun4Swingers clubs de mogelijkheid om hun klanten rechtstreeks te bereiken.

Door profielen aan te bieden aan parenclubs en party organisatoren willen we de klanten van parenclubs en fans van party's dichter bij elkaar brengen. Parenclubs uit België en Nederland krijgen van Fun4Swingers een gratis profiel aangeboden. Niet alleen parenclubs geven we die kans, ook party organisatoren krijgen deze mogelijkheid. Hiermee zijn we de eerste swingers datingsite die party organisatoren een portaal geven om hun party's aan een breder publiek te promoten.

De eerste parenclubs hebben zich reeds aangemeld

We zijn dan ook trots te kunnen melden dat de eerste parenclubs zich hebben aangemeld. Deze clubs hebben er reeds voor gekozen om een profiel aan te maken op Fun4Swingers.

  • Erotic Palace 7 Sins
  • Club Den Biechtstoel
  • EROXX

Naast deze eerste clubs mogen we binnenkort onze eerste party organisator verwelkomen. MYSTERIOUS NIGHTS gekend van hun F*** ME I’M MYSTERIOUS party's zal binnenkort ook op Fun4Swingers zijn party's aankondigen.

Anders dan op traditionele datingsites is het bij ons niet de bedoeling ratings te geven aan clubs of party organisatoren. We zijn van mening dat je feedback, positief of negatief het best zelf bij de club doet. Om dit te bevorderen is het bij ons echter wel mogelijk om berichten te versturen naar een club of party organisator. Clubs kunnen natuurlijk ook bij ons hun party's aankondigen. Ze krijgen van ons ook de mogelijkheid om een ongelimiteerd aantal foto's te plaatsen. Ook video's kunnen geplaatst worden.

Fun4Swingers, de nieuwe wind in de swingerswereld

Met Fun4Swingers willen we de dingen dus grondig anders aanpakken. Tezelfdertijd willen we zowel voor jong als oud toegankelijk zijn. Een aanpak die op een maand tijd al zeer positief werd onthaald door bijna 500 gebruikers! We kregen heel wat positieve feedback van zowel jong als oud.

Wil je als club ook deel uitmaken van deze nieuwe positive vibe in de swingerswereld? Stuur ons dan vandaag nog je aanvraag via ons feedback formulier of mail ons op info (at) fun4swingers (punt) be.