Hoi, gast! Heb je momenteel nog geen account bij ons? Schrijf je in en word lid van de leukste online gemeenschap voor swingers van België en Nederland

Word ook lid Waarom kiezen voor Fun4Swingers?

Corona virus maatregelen voor swingers

Corona virus maatregelen voor swingers

Je kan er niet meer om heen het corona virus (Covid19) is in het land. Talrijke maatregelen worden genomen in het land en zo goed als alle evenementen worden geannuleerd of verplaatst naar een latere datum. Ook voor swingers heeft dit gevolgen, we geven jullie een overzicht van alle maatregelen die diverse clubs nemen of dienen te nemen van de overheid.

Het nieuws rond het corona virus evolueert van uur tot uur. Elk uur komen er nieuwe richtlijnen en maatregelen van de overheid. Ook diverse bedrijven en organisaties nemen op hun beurt beslissingen. Via deze weg willen we swingers op de hoogte houden van alle maatregelen die diverse clubs en swinger organisaties nemen naar aanleiding van het corona virus.

Welke parenclubs zijn gesloten?

Enkele parenclubs hebben intussen laten weten dat ze al dan niet gedwongen de deuren moeten sluiten. Sommige clubs hebben zelf besloten de deuren te sluiten. Anderen doen dit in opdracht van de overheid.

Deze clubs zijn gesloten vanaf vandaag 12/03/2020:

Eroxx (Balen) tot nader bericht

Climax (Balen) tot nader bericht

Shivaz (Gent)

Hoeve Bornedries tot tenminste 29/3

Hedo Club

Acanthus (Hulste) tot nader bericht

UPDATE 13/03/2020 08h10:

Gezien de beslissing van de federale Belgische regering zullen alle parenclubs op Belgisch grondgebied gesloten zijn. Natuurlijk zijn alle swingers wel welkom op onze website voor swingers.