Hoi, gast! Heb je momenteel nog geen account bij ons? Schrijf je in en word lid van de leukste online gemeenschap voor swingers van België en Nederland

Word ook lid Waarom kiezen voor Fun4Swingers?

Radio 1 en Studio Brussel over swingers

Radio 1 en Studio Brussel over swingers

Het gebeurt niet vaak dat swingers aandacht krijgen in de media. Vandaag echter kwam het onderwerp swingen ter sprake op zowel Radio 1 als op Studio Brussel. Ondermeer met een Vlog van Linde Merckpoel. En in het Radio 1 programma De Wereld Van Sofie.

De Vlog van Linde Merckpoel gaat over de loft SPNKD. Een luxueuze loft die regelmatig wordt afgehuurd door swingers en BDSM liefhebbers. Samen met Lieselot Ooms van het Instituut voor Tropische Geneeskunde gaat ze op ontdekking. Owja, vergeet zeker ook niet de Instagram van SPNKD te volgen... Bekijk onderaan dit artikel de vlog van Linde Merckpoel.

De Wereld Van Sofie over Swingers

In het Radio 1 programma De Wereld Van Sofie ging het een uur lang heel erg uitgebreid over swingen en alles wat erbij hoort. Lieselot Ooms, die al een aantal jaar het swingerswereldje volgt, bracht een eerlijke kijk op onze unieke leefwereld. Ook onderwerpen zoals SOA's en drugs werden niet geschuwd. Lotte De Caluwé sprak met een koppel swingers en Ward Bogaert ging een bezoekje brengen aan Club Acanthus.

We kunnen alleen maar toejuigen dat swingers ook eens aandacht krijgen in de media. Het is echter wel jammer dat er soms iets te vaak de focus werd gelegd op druggebruik binnen de swingerswereld.

Wie het wil herbeluisteren kan dat op de website van Radio 1.

Fun4swingers is de place to be voor Swingers uit België en Nederland. Ook eens proberen? Probeer Fun4Swingers 2 weken gratis uit. Begin je Swingers avontuur hier.
(Ps: Single mannen zijn enkel toegelaten op uitnodiging)