Hoi, gast! Heb je momenteel nog geen account bij ons? Schrijf je in en word lid van de leukste online gemeenschap voor swingers van België en Nederland

Word ook lid Waarom kiezen voor Fun4Swingers?

Nieuwe parenclub The Climax opent binnenkort de deuren

Nieuwe parenclub The Climax opent binnenkort de deuren

Na de eerdere sluiting dit jaar van enkele parenclubs in België is het nu eindelijke zover, een nieuwe parenclub opent de deuren. Parenclub The Climax gelegen in Balen opent eind augustus de deuren. The Climax is gelegen waar de vroegere parenclub Gercellinos te vinden was.

Gisela en Benny, de eigenaars van The Climax verwelkomen met plezier de eerste swingers tijdens hun openingsweekend op 30 en 31 augustus. Met The Climax willen de eigenaars een nieuwe wind doen waaien in de wereld van de parenclubs.

The Climax

Parenclub met stijl en klasse voorop

The Climax omschrijf je in enkele woorden: trendy met een vleugje finesse en tijdloze klasse. Wie The Climax bezoekt zal meteen merken dat dit geen club is als een andere. Dit willen de eigenaars bereiken door in de eerste plaats een persoonlijk onthaal aan te bieden. Daarnaast wil de club al uw zintuigen prikkelen. Horen, zien, voelen, ruiken en ook de smaakpapillen zullen verwend worden door middel van een vers buffet dat met passie zal worden aangeboden.

Wij willen dat onze gasten of bezoekers genieten van ons totaal concept van ideeën.Door ons persoonlijk onthaal begeleiden we onze gasten in onze club zodat ze zich meteen thuis voelen en dat vinden we belangrijk

Het mag duidelijk zijn, Gisela en Benny weten wat swingers graag hebben.

Wil jij erbij zijn op 30 en 31 augustus? Wees dan snel want de plaatsen zijn beperkt, reservatie is dus gewenst! Meer informatie over deze nieuwe parenclub lees je op de website van The Climax.

Nieuwe Parenclub The Climax

Ben jij ook eigenaar van een parenclub? Of wens je met je activiteit voor swingers vermeld te worden op onze blog? Neem dan contact op met ons, we helpen je graag verder.